„Nejsem často obsazován do komediálních rolí, i když komedii mám rád. Teď mě čeká zrovna jedno natáčení s Patrikem Hartlem, v divadle komedie také občas hraju,“ uvedl herec a dodal:. „Ve filmu Ten, kdo tě miloval jsem za takového hodně nepraktického praktického lékaře, člověka, který má problém se ženami. Je to taková komická figurka, pro mě zajímavá nabídka zahrát si po dlouhé době v komedii,“ dodal k filmu Čermák.

U devadesátiminutového snímku Ten, kdo tě miloval bylo prosmáto 13,2 procent času.

Doprovodný program začal odpoledne na pódiu před kinem vystoupením mažoretek z Domu dětí a mládeže Stonožka. Poté už návštěvníky „na kolena“ dostal Ivan Hlas s kapelou a místní Smíšený pěvecký sbor Kácov.

Ve středečním doprovodném programu vystoupil písničkář Pavel Dobeš, na Husově náměstí se konal koncert skupiny Yo Yo Band a v letním kině se promítal soutěžní snímek LOVEní.

Ve čtvrtek před kinem oslavíte Den s Českým rozhlasem, písně z muzikálu Mamma Mia přivezou Michael Foret, Jitka Asterová, Bořek Slezáček a P.Peterová. Od osmi večer bude na plátně promítán soutěžní snímek Letní hokej.   (reh, toh)

Jaroslav Rybáček, dirigent Novoměstské filharmonie.
Manželé obdrželi festivalovou cenu