Vloni se v těchto prostorách uskutečnil vyprodaný koncert hudebního šamana Gendose. Také středeční večer slibuje neméně zajímavý a silný zážitek z hudebního projevu těchto nadaných zpěvaček. Sólové koncerty, zvláště v dokonalé akustice kostela, mají harmonizující a povznášející vliv na posluchače. Yellow Sisters jsou čtyři zpěvačky, čtyři hlasy, čtyři duše, čtyři přístupy jak uchopit melodii, rytmus, náladu a vytvořit hudbu.

Experimentují se svými hlasy a harmoniemi tak, že dokážou sugestivně navodit atmosféru přírody a okolního světa, jimiž se nechávají inspirovat. Soubor vystupuje v koncertních sálech, divadlech, klubech, ale i na různých festivalech, ať už hudebních (Colours of Ostrava, Na jednom břehu, Reggae Meeting), divadelních (Letní Letná, Mimoriál Kolín, Týden pro Broumovsko) a filmových (MFF Karlovy Vary, Moffom, Jeden svět, Videofest Tábor), společenských akcích a ceremoniálech, vernisážích výstav, městských slavnostech a podobně.

Královéhradecké ryze dámské vokální těleso Sex Tet se objevuje na hudebních pódiích od roku 2004. Skladba repertoáru silně připomíná obsah dámské kabelky. Trocha klasiky, doušek jazzu, nějaká ta lidová píseň, domácí tvorba, vzpomínky na léta mládí ve sborech a kdo ví co ještě.

„Zpívání je pro nás příjemným odpočinkem, jednou z možností, jak vyplavit z těla toxické látky. Napůl zvonky štěstí, napůl zvony kostelní. Vzhledem k tomu, že čtyři šestiny našeho Tetu učí děti dramatickým dovednostem na umělecké škole, divadelní složka hudebních produkcí je zcela nezanedbatelná, v některých případech dokonce podstatná,“ tvrdí členky tělesa, jež vystupuje ve složení: Eva Černíková, Jana Portyková, Jolana Brannyová, Míla Marková, Monika Janáková a Zuzana Stollinová.