Vážení rodiče, díky vstřícnosti hradecké porodnice vám budeme na našich stránkách přinášet fotky nejmladších Hradečáků. Každý týden náš fotograf objíždí spolupracující porodnice a fotí nově narozená miminka.

Může se ale stát, že právě vás v porodnici nezastihne, možná aktuální zdravotní stav vašeho potomka neumožní focení. Přesto vaše dítě neztrácí šanci být v novinách dřív, než se naučí svá první slova. Můžete nám poslat jeho fotku (portrét) na mail: miminka.hradecky@denik.cz a své miminko najdete buď na stránkách Hradeckého deníku nebo na www.hradecky.denik.cz/miminka. Tam najdete i všechna miminka, která již v Hradeckém deníku vyšla. Na vaše děťátko se tak může podívat i babička nebo dědeček z druhého konce světa.

David Maliha přišel na svět 12. listopadu v 1.10 hodin. Po narození měřil 50 centimetrů a vážil 3160 gramů. S maminkou Janou Malihovou bydlí v Opatovicích nad Labem.

Eliška Pivoňková se narodila 12. listopadu ve 13.50 hodin. Měřila 51 centimetrů a vážila 3390 gramů. S maminkou Veronikou Daňovou a tatínkem Miloslavem Pivoňkou bydlí v Hradci Králové.

Natálie Šimková přišla na svět 5. listopadu v 5.25 hodin. Po narození měřila 51 centimetrů a vážila 3840 gramů. Se svými rodiči Lucií a Romanem Šimkovými, sestrou Markétou a bratrem Danem bydlí v Hradci Králové.

Tomáš Táborský se narodil 12. listopadu v 16.13 hodin. Měřil 49 centimetrů a vážil 2970 gramů. Se svými rodiči Markétou a Martinem Táborskými a sestrou Michaelou bydlí ve Stěžerách.

Zuzana Havlíková přišla na svět 3. listopadu ve 3.30 hodin. Po narození měřila 50 centimetrů a vážila 3730 gramů. Se svými rodiči Kateřinou a Miroslavem Havlíkovými a bratrem Michalem žije v Holicích.