deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Dagmar Březinová

Sportovní redaktorka

V Jabloneckém deníku už mám jako sportovní redaktorka na kontě "pár" opracovaných let. A práce mě baví pořád, něčím mě přitahuje, je zajímavá a hodně mi také dává. 

archiv Dagmar Březinové

Mám ráda setkání se zajímavými, slavnými sportovci, ale také s těmi z okresních klubů, o kterých ví jen málokdo a kteří za sebou mají také velké výsledky a úspěchy.

archiv Dagmar Březinové

Patří k nim trenéři, funkcionáři a organizátoři, jenž nejsou vidět, ale bez kterých by nebyly ty velkolepé sportovní akce, ať regionální nebo mezinárodní a chyběli by i úspěšní jedinci. 

Dagmar Březinová

Mnohdy se mohou i oni sami chlubit vynikajícími výsledky. Jen o nich ze skromnosti nemluví. A právě o takových píšu velmi ráda,  protože mnohdy za velmi náročných podmínek trhají rekordy a překonávají sami sebe. Takoví si pozornost určitě zaslouží. A jsem ráda, když je potkám i v běžném životě, nejen v tom sportovním.

< Předchozí
1 z 4
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků severních Čech:

Prozkoumejte jiný region ČR: