deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Nikola Čížková

Reportérka

Archiv

Jmenuji se Nikola Remešová. Vystudovala jsem bakalářský obor politologie v Hradci Králové. Nyní dokončuji studium magisterského oboru mediálních studií se zaměřením na žurnalistiku na Palackého univerzitě v Olomouci. Spojení těchto dvou oborů ve mně probudilo zájem o každodenní dění ve společnosti. V Pardubickém deníku pracuji krátce od září 2021.

Archiv

Kromě sportu mi největší radost dělá cestování. Objevování nových míst a hlavně místní kuchyně mě dělá šťastnou.

Archiv

Velká část mého života je spojená se sportem. Více než deset let jsem svůj volný čas trávila se svou druhou rodinou, jak svému ženskému florbalovému týmu ráda říkám. Sport mě přivedl i k první novinářské práci, kdy jsem začala psát především rozhovory se sportovci.

Archiv

Na novinařině mě nejvíce baví pestrost práce. Každý den se od svých kolegů učím nové věci. Jsem vděčná, že mám kolem sebe tolik nápomocných lidí, kteří mají trpělivost a chuť pomoci nováčkovi, jako jsem já. Žádný den není stejný, nikdy vlastně nevím, co mě čeká, a to mě baví.

Archiv

Když mám volný čas, nejraději ho věnuji přátelům a rodině.

Archiv

Práce novinářky byla mým snem. Když jsem se rozhodovala o pokračování na vysoké škole, táta mi řekl, že bych litovala, kdybych nezkusila žurnalistiku. A měl pravdu.

< Předchozí
1 z 6
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků východních Čech:

Prozkoumejte jiný region ČR: