Eva Fejglová, 69 let, důchodkyně, Hradec Králové:
Pavel Bělobrádek, protože ví, co říká, a má ucelený program. Navíc klade důraz na sociální otázku. Zlepšil se také Pavel Staněk z ODS – je temperamentní, zkušený, neplácá nekonkrétní věci. Naopak bych odsoudila pana Pilného z ANO. Byl arogantní, asociální. Je nepřípustní řídit stát jako firmu.

Michal Kačírek, 20 let, student VŠ, Brno:
Na předvolební debatě v České televizi mě zaujalo to, že téměř žádný kandidát nebyl schopen jednoznačně odpovědět na danou otázku, 
z čehož jsem dostal pocit, že vlastně ani neví, o čem mluví. Snad jen pan Pilný z hnutí ANO, ale to neznamená, že je budu volit. Rozhodnutý ještě nejsem.

Mirek Tobiáš Hošman, 18 let, student, Soběslav:
Zaujali mě všichni. Kudrnáč svými kudrnami, hláška Hany Orgoníkové z ČSSD: Na co šetřit v době růstu či mrkání Soni Markové  z KSČM. Nejvíc mě ale asi zaujalo publikum, které se často smálo a působilo uvolněně. Není se co divit, nezbývá než se smát, když ČT nepozvala nikoho ze Strany svobodných občanů.

Jan Polehňa, 68 let, důchodce, Hradec Králové:
Hana Orgoníková by měla z politiky konečně už odejít, neřekla vůbec nic konkrétního, jen samé nicneříkající fráze. A doslova mě nadzvedla Soňa Marková z KSČM, když prohlásila, že jejich strana se vždy snažila s každým dohodnout a byla přístupná dialogu, to snad  nemohla ani myslet vážně.

Pavlína Karpasová, starostka, Bačalky:
Ve středeční televizní debatě krajských politických lídrů mě zaujal mě zástupce  hnutí  ANO  Ivan Pilný. On totiž nesliboval plané věci jako představitelé ostatních stran ve volební kampani. Strana   má za cíl  přimět poslance k osobní zodpovědnosti, což jako starostka malé obce oceňuji.