Na jednu stranu jde o nadstandardně velkou částku. Na druhou se může renomovaná zahraniční společnost městu i vyplatit. Jisté každopádně jde, že pro Bláhu šlo o tah, který se v pokerovém slangu nazývá „all in“. Na plán, kterému podle svých slov věnuje až polovinu svého času na radnici, vsadil úplně všechno. A ještě během podzimu bude jasné, jestli se díky tomu stane v očích veřejnosti hrdinou, který Hradci po 40 letech planých slibů dokázal opravdu zařídit stavbu nového stadionu nebo náměstkem, který přiměl město podepsat zbytečnou smlouvu za 32 milionů. Pokud tendr na zhotovitele stavby znovu nevyjde, jen stěží může Bláha zůstat ve své funkci.

Výstava části soukromé sbírky hraček a modelů sanitních vozidel, vlaků, letadel a plavidel, používaných pro transport pacientů i zdravotnického personálu ve 40 zemích světa.Vznik sbírky se datuje od roku 1987 a obsahuje více než 1500 modelů v měřítku od 1
OBRAZEM: Stovky modelů hraček ze 40 zemí světa. Na své si přijdou dospělí i děti

Lidé už jsou příběhem stadionu tak znechucení, že pár milionů navíc veřejnost už prostě skousne. Neskousne ale další odklad. Je to možná nespravedlivé, ale v Hradci stadion rozhoduje, to ostatně potvrdila i nedávná anketa Deníku. Tak hodně štěstí, pane náměstku.