Hned ráno mezi Trutnovem a Rokytníkem nepřizpůsobil rychlost 50letý řidič Škody Octavia. Dostal smyk, porazil dopravní značku a skončil na boku v příkopu. Od policistů vyfasoval jen 5000 korun pokuty, na ceduli však způsobil škodu 5 tisíc a na svém autě 70 tisíc korun. Podobně dopadli i mnozí další. Jeden  z nich – opět na Trutnovsku – skončil se svým autem v rodinném domě. Škoda na fasádě činí 30 tisíc korun.

Sněhová nadílka byla při večerní vánici právě ve východních Čechách bohatá. V Deštném v Orlických horách připadlo 7 cm, v Peci pod Sněžkou 9 cm a v Sedloňově na Rychnovsku 10 cm nového sněhu.

Jaro je už přede dveřmi, ale zima ukázala, že nás ještě může potrápit
Naštěstí to odnesly jenom plechy… Meteorologům to zase jednou vyšlo. Radost z toho ovšem neměli především řidiči, kteří se už těšili na jaro. Sníh, námraza, kluzké silnice. A tak se zase havarovalo. Na vlastní kůži to v úterý před sedmou hodinou ráno pocítil řidič osobního automobilu, který za Novým Městem nad Metují směrem na Bohuslavice na kluzké vozovce sjel do příkopu a  převrátil se na střechu (na snímku). Na první pohled hrozná nehoda se naštěstí obešla bez zranění.