Havárie osobního automobilu u Komárova.„Na místo byla povolána záchranná služba, která si muže převzala do péče a převezla na vyšetření do nemocnice. Hasiči pomocí traktoru vytáhli vůz z vody, zabezpečili ho proti požáru a úniku provozních kapalin," popsala tisková mluvčí hasičů Martina Žahourková.

Důvod? „Neznámý řidič vozidla stříbrné barvy nejel pravděpodobně při pravém okraji vozovky, najel do protisměru a ohrozil tím protijedoucího řidiče Dacie Logan. Ten, aby se vyhnul střetu, najel na pravou krajnici a strhl řízení vlevo. Poté narazil do mostu a vjel do potoka," řekla tisková mluvčí policie Lenka Burýšková. Ke střetu s neznámým vozidlem, které z místa nehody ujelo, nedošlo. Celková škoda činí cca 170 tisíc korun.

Pes uvízl v šachtě, hasiči mu pomohli ven

Hradecko - K vyproštění psa, který spadl a uvízl v šachtě u rodinného domu v Divci vyjížděli v úterý profesionální hasiči z centrální stanice Hradec Králové a dobrovolní hasiči z Černilova. „Hasiči pomohli psa vytáhnout a vyčkali na příjezd jeho majitele, kterému nezraněné zvíře předali," uvedla Martina Žahourková, mluvčí královéhradeckých hasičů.

Na pomoc osobě, která upadla a nemohla bez pomoci vstát přijeli pomoci hasiči z Hradce Králové do domu Harmonie v ulici Edvarda Beneše.