První z nich se stala na silnici č. I/33 u bývalého ČKD, kde se střetla dodávka s nákladním vozidlem krátce po druhé odpoledne. Hasiči poskytli předlékařskou pomoc řidiči a spolujezdci z dodávky. Po příjezdu záchranné služby pomohli s jejich naložením do sanity.

Poté byli odvoláni k další dopravní nehodě, která se stala o půl třetí odpoledne na hlavní silnici č. I/35 mezi Hradcem Králové a Hořicemi. Při střetu dvou osobních a jednoho nákladního vozidla byly zraněny tři osoby. Hasiči i v tomto případě poskytli zraněným účastníkům nehody předlékařskou pomoc a zabezpečili havarovaná vozidla proti požáru.

Ve 14.41 hodin přejeli hradečtí profesionální hasiči ze stanice Pražská k další dopravní nehodě, která se stala na silnici č. I/33 u odbočky na Lochenice. Při střetu osobního a nákladního vozidla byla jedna osoba zraněna. K dopravní nehodě vyjela také posilová jednotka profesionálních hasičů z centrální stanice Hradec Králové.

Ta si převzala do péče jednu osobu z vozidla Hyundai, které poskytla předlékařskou pomoc. Zraněná osoba byla následně převezena k dalšímu vyšetření do nemocnice.