Jedna osoba, která v něm jela, byla při příjezdu hasičů už mimo havarovaný vůz, do péče si ji vzala posádka ZZS. Jednotky zajistily místo události, zabezpečily havarovaný automobil, místo zásahu si převzala Policie ČR. U nehody zasahovali profesionální hasiči z Nového Bydžova a JSDH Chlumec nad Cidlinou.

Profesionální hasiči z Nového Bydžova zasahovali také na železnici u Ohnišťan, u osobního vlaku došlo k technické závadě a stal se nepojízdným. Vlak zůstal stát mezi dvěma přejezdy, čtyři cestující převezli na blízkou zastávku do Ohnišťan policisté a hasičská jednotka, dopravce zařídil následně náhradní autobusovou dopravu. Místo zásahu si převzala drážní jednotka hasičů Správy železnic.

Dolní Přím - dopravní nehodaDolní Přím - dopravní nehodaZdroj: HZS KHK

Na silnici č. 324 u Dolního Přímu, části Probluz odstranili profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská a JSDH Nechanice následky dopravní nehody dvou osobních automobilů. Jedno z aut se mělo po nehodě převrátit přes střechu. Jedna osoba skončila v péči ZZS. Hasiči zabezpečili a zajistili havarované vozy a postarali se o úklid vozovky.