Už po deváté hodině ráno se střela dvě osobní vozidla mezi Vidochovem a Horkou u Staré Paky. Řidič vozu VW Caddy v pravotočivé zatáčce na mokré silnici dostal smyk a přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem.Záchranáři si převzali do péče dva zraněné, přičemž jednu osobu museli ze zdemolovaného vozu vyprostit hasiči. Místo bylo průjezdné kyvadlově, hasiči uniklé provozní kapaliny zasypali sorbentem. Plný provoz se podařilo obnovit až po poledni.

V tu dobu už hasiči z Hořic a podnikoví hasiči ČEPRO Cerekvice spěchali na pomoc řidičce, která na mokré silnici u Jeřic převrátila své auto na střechu. I ona nakonec skončila v péči záchranářů. Taktéž krátce po poledni se u Rohoznice poblíž Miletína střetl osobní automobil s kamionem. Šofér osobního vozu, který v zatáčce přejel do protisměru, utrpěl zranění a byl odvezen do nemocnice. Uniklé pohonné hmoty odstranila Správa a údržba silnic. „Přesné příčiny dopravních nehod a samotné míry zavinění jsou v současné době předmětem dalšího šetření jičínských dopravních policistů.Výše škod byla předběžně vyčíslena na částku přesahující 620 tisíc korun," uvedl policejní mluvčí Aleš Brendl.

Před desátou hodinou večer pak řidiči u Kumburského Újezdu zkřížilo cestu několik divokých prasat. Dva divočáci střet nepřežili, řidič odešel z místa nehody po svých. Došlo k proražení olejové vany vozu.

Zřejmě smyk na mokré vozovce stál za nehodou u Miletína
Další auto skončilo na střeše. Tentokrát u Miletína