Zúčastní se ho celkem osm klubů včetně LTC Pardubice. Poprvé v historii bude pardubický tým usilovat o vítězství v domácím prostředí za přispění pořádající agentury DAE Services s.r.o a Tenis-Centra DTJ Hradec Králové.

V pátek 16. prosince od 11 hodin vyzve LTC Pardubice v hale areálu Golf Resort Kunětická Hora (Dříteč) tým TK Spartak Jihlava. Vítěz postoupí do semifinálové skupiny, kde narazí na TK Sparta Praha a I. ČLTK Praha. Pardubické družstvo se bude opírat nejen o zahraniční posily Yannicka Martense a Uladzimira Ignatika, ale také o nejúspěšnější odchovance klubu Davida Nováka a Zuzanu Zálabskou. Největším lákadlem na straně Jihlavy bude jméno německý reprezentanta Andrease Becka, který se dostal ve své kariéře až na 33. příčku světového žebříčku! Kompletní sestavy obou týmů budou známy na poslední chvíli.

„Jsme rádi, že jsme dokázali dostat světový tenis poprvé do Pardubic respektive do Dříteče. Vždy jsme si přáli, abychom hráli před vlastními fanoušky a ukázali jim úroveň extraligy. Do extraligy patříme 10 let a vždy nám bylo líto, že naši fanoušci neviděli naše úspěšná vystoupení v předchozích letech. Já doufám, že se nám v letošním roce podaří opět sestavit kvalitní tým a diváci uvidí světový tenis v podání hráčů LTC Pardubice," nechal se slyšet nehrající kapitán domácího týmu LTC Pardubice Radim Novák. Vstupné je zdarma.