Extraliga mužů:
Rakovník – Slavia Hradec 7:2 (2:2). Branky HK: Koutník, Suchý. Hradec: Urlich – Pařízek, Vrána, Krýsl, Suchý – Vojtěšek, Ellinger, Zdeněk, Straka – Toms, Buchwald. Střídali: Rak, Erben, Koutník, Michl.

Ladislav Smetana, trenér Hradce: „Zápas pro nás začal velice dobře a ve 23. minutě jsme vedli 2:0. Následně jsme po našich individuálních chybách dovolili domácím srovnat stav na 2:2. Druhý poločas se nám herně vůbec nepovedl a inkasovali jsme pět branek, což jsem jako trenér ještě nezažil. Pravdou je, že v sestavě byli čtyři dorostenci, ale ti nezahráli vyloženě špatně a porážku na ně nelze svalovat."

Slavia Praha – Slavia Hradec 2:3 (1:1). Branky HK: Zdeněk 2, Melzer. Hradec: Keprta – Suchý, Vrána, Machút, Pilný – Vojtěšek, Ellinger, Krýsl, Zdeněk – Toms, Buchwald. Střídali: Straka, Rak, Melzer, Urlich.

Ladislav Smetana, trenér Hradce: „Vysokou porážku v Rakovníku jsme si rozebrali a na Slavii jsme jeli s touhou překvapit. Věděli jsme, že by se nám nějaký bod z Edenu hodil pro účast v play off. Domácí se ujali vedení v 17. minutě, my jsme o chvíli později vyrovnali Melzrem a do přestávky jsme ještě spálili tři gólovky. Po změně stran jsme nadále pokračovali v aktivní hře, ale zároveň jsme se snažili o presink. Zesílili jsme i střed pole, abychom nepustili Pražany do tlaku. Ve 45. minutě se individuálně prosadil Zdeněk – 1:2. Domácí poté vyrovnali, ale poslední slovo měl pět minut před koncem opět Zdeněk, který obešel tři protihráče a nezadržitelně skóroval – 2:3. Z výhry máme všichni velkou radost, vždyť na Slavii se moc často neboduje. Všichni hráči odvedli výborný výkon a splnili to, co jsme si řekli. Přesto bych vyzdvihl brankáře Keprtu, který nás několikrát výrazně podržel, a kapitána Zdeňka, jenž vsítil dva góly. V příštím kole hrajeme až 8. června v Praze s Pragou."   (js)