Začátek utkání se domácím vyvedl, po úvodní čtyřhře se ujali vedení. V první sérii prohrál pouze Bittner se Škvrnou, a tak mužstvo DTJ vedlo 3:1. Kanta vzápětí zvýšil a utkání se zdálo být rozhodnuté. Hosté však dvěma vítězstvími snížili na 4:3. V pětisetovém dramatu nejlepší hráč domácích Kanta přehrál Cinnera a zvýšil na 5:3. Hostům jiskru naděje na remízu vykřesal Škvrna, který porazil Hrnčiříka. Bittner neponechal v utkání s Bindačem nic náhodě a hladkým vítězstvím 3:0 na sety zajistil stolním tenistům DTJ druhé extraligové vítězství.

DTJ Hradec Králové – Baník Havířov B 6:4. Sestava a body: Kanta 3,5/ 3,5; Hrnčiřík 1/ 3; Bittner 1,5/ 3 – Škvrna 2/ 3,5; Cinner 1/ 3; Bindač 1/ 3,5.

V dalším utkání Hradečtí přivítali ve své herně loňského finalistu extraligy, mužstvo Robotu Mokré Lazce. V sestavě hostí se objevili také dva reprezentanti – Lubomír Jančařík (ČR) a Viktor Didukh (Ukrajina), který však do hry nezasáhl. V domácím mužstvu se místo Hrnčiříka objevil v základní sestavě Lučan.

Hosté šli do rychlého vedení 2:0. Domácí se pokusili utkání zdramatizovat, ale Kanta i Bittner podlehli svým soupeřům shodně 2:3 na sety. První bod Hradci získal za stavu 0:5 Lučan, který hladce porazil Bubu 3:0. To však bylo ze strany Východočechů vše. Jakub Kleprlík ve třech setech přehrál Bittnera, a tím pečetil vítězství hostí v poměru 6:1.

DTJ Hradec Králové – Robot Mokré Lazce 1:6. Sestava a body: Kanta 0/ 2,5; Lučan 1/ 2; Bittner 0/ 2,5 – Jančařík 2,5/ 2,5; J. Kleprlík 2,5/ 2,5; Buba 1/ 2. (luč)