Čím jste chtěl být jako dítě?
To už,bohužel či bohuchvála, nevím.

Napadlo vás někdy praštit s tím, co děláte?
Několikráte, ne mnohokrát, ale opravdu jen na chvíli, takže k realizaci nedošlo.

Jaké máte koníčky, čemu se nejraději věnujete ve volném čase?
Volného času mám málo, a když ho mám, tak zahraji tenis či povinně práce na zahradě, při špatném počasí známky (to jsou vzpomínky na mládí, kdy jsem známky- asi jako každý kluk začal sbírat československé a české bankovky a pohlednice města Chrudimi.

Co vás spolehlivě rozčílí, kvůli čemu se nejčastěji zlobíte?
Kvůli šlendriánu, lajdáctví a hlouposti v jednání a v konání.

C
o vás naopak vždycky pobaví a rozesměje?
V poslední době jen málo věcí, spíše je mi smutno ze správy věcí veřejných……

Jaký alkoholický nápoj máte nejraději?
Lehčí pivo, tj. známá desítka neboli výčepní pivo a netrpká, raději sladší vína (pozdní sběr, sauvignony).

Jaké téma je pro vás tabu?
Nevyhledávám témata související s mým soukromím.

Co je podle Vás za hranicí, za kterou by už člověk neměl jít?
Onu pomyslnou hranici u mě tvoří mé svědomí a co je za tou hranicí to opravdu nevím.

Kdo je vaším nejoblíbenějším politikem?
Tato kategorie existuje ?

Na kterou knihu nedáte dopustit a jaký je váš oblíbený film?
Obecně literatura faktu, neboť kdo nezná svoji minulost, nemá budoucnost ! Pokud jde o filmy, tak české filmy ze třicátých let (Frič, Lamač…) a návazně 60. let ( Menzel, Chytilová, Němec, Forman) , poté klasické westerny a speciální vztah mám ke Vzpomínkám na Afriku (Meryl Streepová a Robert Redford).

Za co utrácíte nejvíc peněz?
Určitě za své sběratelské koníčky.

Co pokládáte za svůj největší úspěch v profesním životě a na co jste nejvíc pyšný v osobním životě?
Založení firmy VESNA, a. s., která je v současnosti jednou z největších českých obchodních společností zabývající se bytovým a domácnostním textilem.
V letošním roce i koupě společnosti EVONA a. s. Chrudim se snahou zachránit ji před úpadkem a dokázat, že se přece jenom snad dá udržet i v textilním průmyslu tradiční český výrobce.

A soukromí ?
S dovolením, to si chci nechat pro sebe…
VESNA, a. s.

Vznikla v průběhu ekonomické transformace k 1. 1. 1994. Tradice firmy se svým způsobem odvíjí již od roku 1960. Její areál naleznete při hlavní silnici mezi Pardubicemi a Hradcem Králové v sousedství opatovické elektrárny. Sídlí zde jak vedení akciové společnosti, tak i maloobchodní prodejny, tak i velkoobchodní centrum - prodej i sklady. Maloobchodní síť 40 prodejen v pěti krajích nabízí zákazníkům nejširší sortiment textilu. Jde o kvalitní zboží převážně české výroby.Koupíte zde pletené zboží, prádlo, punčochové výrobky, textilní galanterii, ale zejména matrace, koberce, záclony, podlahové krytiny,veškerý bytový a domácnostní textil do bytů, rodinných domků, chat a penziónů. Pořídíte i kompletní vybavení interiérů hotelů, úřadů či škol. Přes 300 hlavních dodavatelů zásobuje společnst VESNA,a.s. zbožím domácího i zahraničního trhu. Za celý rok navštíví obchodní síť firmy přes 1 000 000 zákazníků. Velká část dalších zákazníků (přes tisíc denně) navštíví i internetový obchod společnosti pro maloobchodní zákazníky : www.ivesna.cz, tak i internetový obchod specializovaný pro velkoobchodní zákazníky . www.evesna.cz.

Kontaktní údaje: VESNA, a.s. Čeperka 306, 532 15 Pardubice,
firma sídlí poblíž opatovické elektrárny a příjezd k ní je velmi dobře značen buď´ přímo jako VESNA či jako nákupní zóna -nákupní košík
http://www.vesna.cz. Telefon: +420 466 944 008, E-mail: obchod@vesna.cz