Bohužel zimní čas a mrazy zapříčinily, že i přes plynové topení teplota prostor pro závodníky nepřesahovala 12°C. Občerstvení pana Horáka bylo opět na místě, a tak ke spokojenosti všech nic nechybělo. Účast na prvním závodu byla obrovská. V kategorii Formule startovalo celkem 10 závodníků, v Hobby 9 účastníků (mladších i starších), Stock čítal 7 jezdců a Truck jich měl pět.

Účast za klub TRCA při DDM Třebechovice pod Orebem měli jako obvykle Jakub Blecha a Petr Sibeke, do kategorie Hobby se přihlásil i senior Petr Sibeke starší. Nízká teplota dráhy znamenala, že každý volil takové pneumatiky, které by jeho auto udržely na trati. Někteří dokonce pneumatiky nahřívali. Vzhledem k velkému počtu závodníků se startovalo v sedmi skupinách, byl tedy čas na rozehřátí před každou jízdou.

Jakub Blecha v kategorii Stock postoupil do finále na třetím místě, Petr Sibeke byl druhý, velkému soupeři Milanu Wolfovi se nedařilo ve výběru pneumatik a startoval čtvrtý. Na první pozici byl Martin Šponar. V kategorii Hobby byl Jakub na prvním místě, Petr Sibeke starší na deváté pozici.

Ve finálových jízdách ve Stocku obhájil Petr Sibeke svoji startovní pozici, a tak skončil na celkové druhé příčce, Blecha stanul na místě třetím. V kategorii Hobby vyhrál Jakub Blecha a Petr Sibeke starší dojel na devátém místě. Po skončení závodů následovalo slavnostní vyhodnocení a stupně vítězů.

Aleš Blecha