Stránka Řádků důvěry se těší mimořádnému zájmu čtenářů. Do redakce chodí desítky dopisů. Proto mějte strpení, i váš příběh brzy zveřejníme.

Hledám normální ženu pro život

Jsem pravidelným čtenářem vašich Řádků důvěry. Vaším prostřednictvím bych se rád seznámil s normální ženou, která neprahne jen a jen po penězích.

Jsem svobodný 38letý štíhlý muž dělnické profese od Chocně s těmito zájmy: kolo, příroda, děti, zvířata, hudba, práce kolem domu, zahradničení a jiné.

Alkohol vůbec nepiji, ale svátečně bohužel kouřím.

Vím, že v dnešní době, když napíšete, že jste dělnické profese, tak vámi mnozí opovrhují.

Pomalu už každá žena hledá jen boháče, aby si mohla užívat atd. Neházím všechny ženy do jednoho pytle, určitě se najdou ženy, které přemýšlejí hlavou, ale asi jich moc už není.

Já jsem rád za to, co mám, co si vydělám, jelikož někteří lidičky ani to nemají.

Hledám ženu podobných zájmů, která má smysl pro humor, ráda si občas vyjede na kole – není to podmínka, z Orlickoústecka nebo z celého Pardubického kraje.

Nehledám krásu, tedy modelku,  ale normální ženu. Děti nejsou překážkou.

Těším se na případné odpovědi a rád odepíšu všem. Setkání napoví více. Vychytralé a zlatokopky nepište,  o takové vůbec nestojím.

Čtenář z Orlickoústecka

(Pokud chcete reagovat na tento příspěvek, pište na adresu redakce uvedenou vlevo na této straně. Na obálku napište, komu odpovídáte a datum otištění příspěvku. Dopisy adresátům předáme.)

Najdu přítele?

Vážená redakce,  děkuji vám za vaši rubriku Řádky důvěry, která umožňuje osamělým lidem nalézat partnery či přátele.

Ráda bych vaším prostřednictvím poznala přítele, který by mne doprovázel na koncerty vážné i folkové hudby, do divadla, na výstavy, chodil se mnou na dlouhé procházky i na výlety – třeba za houbami. Přítele, se kterým bych si mohla popovídat o zhlédnutém i o životě.

Jsem vdova, je mi 75 roků, s mírami 153 cm / 56 kg, ale na ten věk se necítím, i když vrásky přibývají.

Jsem stále aktivní, mám ráda knížky, ráda zpívám i tančím, a pokud mám pro koho, ráda vařím a peču.

Nekouřím a  ani alkohol mi nic neříká. Proto budu ráda, najdu-li přítele, také nekuřáka, který neholduje alkoholu. Výjimkou může být sklenka vína při slavnostních příležitostech.

Přestože můj život nebyl lehký, ráda se směji a věřím ve šťastnou budoucnost, ať je pro mne jakkoli dlouhá či krátká.

Těším se na odpověď od milého člověka – pochopitelně muže.

Jana z Pardubic

(Pokud chcete reagovat na tento příspěvek, pište na adresu redakce uvedenou vlevo na této straně. Na obálku napište, komu odpovídáte a datum otištění příspěvku. Dopisy adresátům předáme.)

Velice ráda bych začala opět žít

Vážená redakce, obracím se na vás s prosbou o uveřejnění mého příběhu v Řádcích důvěry.

Dosloužila jsem svým rodičům i sestře a po rozvodu s manželem jsem zůstala sama. Moje dcera již má vlastní rodinu a já bych velice ráda začala opět žít.

Je mi jednašedesát let, jsem menší postavy a bydlím na venkově. Ráda bych prostřednictvím vašeho Deníku poznala pána přiměřeného věku a postavy, který by se mnou sdílel radosti a strasti života. Takového, se kterým bychom si byli navzájem oporou ve stáří.

Ráda se starám o domácnost a o zahradu. Ovšem  také bych ráda občas podnikla výlet či vyrazila si za kulturou.

Budu se těšit na všechny milé dopisy.

Maruška z Pardubického kraje

(Pokud chcete reagovat na tento příspěvek, pište na adresu redakce uvedenou vlevo na této straně. Na obálku napište, komu odpovídáte a datum otištění příspěvku. Dopisy adresátům předáme.)

Deník pomáhá

Potřebujete se „vypsat" z těžké životní situace? Toužíte nalézt přátele? Svěřte svůj příběh Deníku. Samozřejmostí je diskrétnost.

Chcete napsat do Řádlů důvěry?

Do Řádků důvěry napište vlastní příběh, v němž se podělíte o své starosti, samotu, ale i radosti a úspěchy. Možná právě tak získáte nová přátelství. Své příspěvky s kontakty na vás (adresou a telefonním číslem) i odpovědi na zveřejněné příběhy posílejte na: Hradecký deník, Řádky důvěry, Kladská 17, 500 03 Hradec Králové, nebo na e-mailovou adresu G.Capouskova@vlp.cz. Neuveřejňujeme anonymní příspěvky. V případě odpovědi uveďte vzadu na obálce, komu odpovídáte a datum otištěného příspěvku. Dopisy doručíme.