Ve vysokomýtské Orlovně se sešlo dvacet závodníků, kteří změřili své síly v kategoriích Standard, Open a Truck. Včetně zástupců kroužku RC Auta při DDM Třebechovice pod Orebem (TRCA).

Od rána probíhaly přípravy na straně pořadatele i v depu. Stavěla a čistila se dráha, chystalo se ozvučení a stanoviště rozhodčího. Jezdci a jejich technici ladili nastavení aut a vysílačů. Zhruba hodinu nato začala první rozjížďka.

Závod probíhal plynule až do odpoledních hodin, kdy na závěr akce proběhlo vyhodnocení, rozdání diplomů a losování tomboly.

Kategorie Standard - mladší junior: 1. Petr Sibeke, 2. Pavel Blažek, 3. Bóďa Rýz, 4. Radek Šajn; starší junior: 1. Petr Švec, 2. Jakub Blecha, 3. Filip Senko, 4. Jan Prchal.

Kategorie Open - mladší junior: 1. Petr Sibeke, 2. Pavel Blažek, 3. Bóďa Rýz; starší junior: 1. Jakub Blecha, 2. Petr Švec, 3. Filip Senko.

Kategorie Truck (hodnoceno jen absolutní pořadí): 1. Petr Švec, 2. Jakub Blecha, 3. Jan Prchal.

Další závod se pojede v neděli 11. prosince v tělocvičně Domu dětí a mládeže Třebechovice pod Orebem. Bude mít vánoční atmosféru a jistě přinese i mnohá překvapení.

Aleš Blecha