Chlapce jistě zaujmou auta a autíčka. Představeny jsou modely italského Fiatu od vzniku v roce 1898 až po současnost, dále modely Lancie, Ferrari a Maserati. Nechybí ani britská produkce od druhé světové války až po sedmdesátá léta.

Auta jsou rozdělena chronologicky a i podle svého zaměření – ambulance, hasiči, policie… Součástí sbírky jsou například modely z filmové řady Jamese Bonda a sbírka motocyklů Harley-Davidson.

Pamatováno je i na holčičky. Určitě je okouzlí sbírka panenek Barbie od firmy Mattel, dále panenky firem Tonner, Fashion Royalty, Lollipop, Kingstate, Jakks Pacifik, Alex, Helen Kish a dalších sběratelky Eriky Holubové, která veškeré oblečky na panenkách vyrobila sama a většinu také sama navrhla.

Autorka se často inspiruje skutečnou předlohou, která potom přechází do volné fantazie nebo naopak do přesné kopie šatů, jako je například kyjovský kroj.
Nicméně Erika Holubová dává především přednost volné tvorbě, kde může uplatnit svou zálibu v ručních pracích. Mimo oblečky na panenky vyrábí také například šperky nebo dokonce celý nábytek.

Tím pádem na výstavě lze zhlédnout i její vlastní pokojíčky nebo scény z různých prostředí.
Otevírací doba: úterý až neděle: 9 – 12 a 13 – 17. (zr)