Stránka Řádků důvěry se těší mimořádnému zájmu čtenářů. Do redakce chodí desítky dopisů. Proto mějte strpení, i váš příběh brzy zveřejníme.

Měl bych být spokojený, ale nejsem

Vážená a milá redakce, i já bych rád přispěl se svým příběhem. 

Po všech mých životních eskapádách se mi podařilo koupit třípokojový byt na hypotéku, kterou jsem již dávno splatil. Nechtěl jsem v něm být sám, tak jsem si díky vašim Řádkům důvěry našel svou současnou ženu, za což vám bezesporu patří mé velké poděkování.
Mohlo by se na první pohled zdát, že jsem již šťastný, ale bohužel nejsem. Žijeme v malé vsi, kde se vše o všem a všech ví, a rádi bychom se odtud odstěhovali.

Chtěl bych tímto oslovit nějaké hodné lidi (nemyslím tím realitní makléře), kteří by ode mne tento byt buď odkoupili za přiměřenou částku, odpovídající této lokalitě, či bychom mohli učinit výměnu za nějaký slušný domeček v blízkosti města, výlučně v okrese Svitavy. V lokalitě kde je náš byt, se nachází občanská vybavenost, jako je mateřská školka, pošta, zdravotní středisko se zastoupením obvodní lékařky, dětské lékařky i stomatologa, je zde obchod, dvě koupaliště, krásné lesy i slušné autobusové spojení. Daný byt se nachází ve 2. patře, má mnoho nových doplňků včetně nové střechy, vytápění je ve vlastní společné kotelně.

Nejen mě, ale i mou současnou ženu toto velmi trápí, a tak doufáme, že se zde třeba najde někdo, kdo by nám mohl pomoci.

Děkuji všem a budu se těšit na případné odpovědi.

Toník od Moravské Třebové

Štěstí, jdu ti naproti

Vážená redakce, ráda pročítám vaše Řádky důvěry, a proto jsem se rozhodla, že se zde pokusím své štěstí nalézt i já. Ráda bych se touto cestou seznámila s mužem, který neholduje alkoholu, má smysl pro humor, má rád děti a zvířata.

Nejsem ani silná ani hubená, zkrátka normální žena z vesnice. Je mi 41 let a měřím 168 cm. Mám dva dospělé syny a dceru ve věku 12 let. Mnohokrát jsem si přála prožít něco hezkého v životě, ale mám pocit, že to pokaždé dopadlo opačně. Život rychle ubíhá a samota je špatný společník. Věřím, že si trochu štěstí ještě zasloužím.

Bydlím u Jičína, a tak bych uvítala, kdyby se mi ozval někdo z okolí tohoto města, není to však podmínkou.

Na vaše dopisy se budu moc těšit.

Čtenářka od Jičína

(Pokud chcete reagovat na tyto příspěvky, pište na adresu redakce uvedenou uprostřed této strany. Na obálku napište, komu odpovídáte a datum otištění příspěvku. Dopisy adresátům předáme.)

Deník pomáhá

Potřebujete se „vypsat" z těžké životní situace? Toužíte nalézt přátele? Svěřte svůj příběh Deníku. Samozřejmostí je diskrétnost.