Odměna čeká i na čtenáře

Vyhlašovateli oblíbené ankety jsou ČSTV a Deník. Partnery pak města, která hostí finálový galavečer.

Čtenáři, sportovní novináři a odborníci zvolí nejlepší jednotlivce, kolektivy, juniory, handicapované a další sportovce během několika následujících týdnů.
Sledujte Deník.

Nabídneme vám přehledné, do kategorií rozdělené nominace sportovců a hlasovací kupon. Ten zveřejníme na stránkách okresního deníku.
Pro své favority mohou čtenáři hlasovat bez rozdílu kategorií.

Ocenění z okresních kol, ale i další nominovaní se utkají také o titul Nejúspěšnější sportovec kraje.

Třem vybraným čtenářům, kteří zašlou do redakce vyplněný hlasovací kupon, věnuje Deník zajímavé ceny.

Veškeré podrobnosti soutěže včetně pravidel, zveřejníme postupně v deníku či na našich internetových stránkách. Již dnes můžete posílat své tipy, nominace na titul nejúspěšnějšího sportovce. Čekáme na ně na mailové adrese: jiri.tuma@denik.cz.

Termíny finálových akcí v regionu

VYHLÁŠENÍ – OKRESNÍ KOLA:
Semily (KC Golf) 19. ledna 2010 v 18.00 hod.
Česká Třebová (kulturní dům) 8. února 2010 v 17.00 hod.
Chrudim (Divadlo Karla Pippicha) 9. února 2010 v 18.00 hod.
Pardubice (KD Hronovická) 10. února 2010 v 16.30 hod.
Polička (kulturní dům) 11. února 2010 v 18.00 hod.
Hradec Králové (Filharmonie) 12. února 2010 v 18.00 hod.
Náchod (Divadlo Dr. Josefa Čížka) 19. března 2010 v 18.00 hod.
KRAJSKÁ KOLA:
Pardubický kraj 8. března v 17.00 hod. Ústí nad Orlicí (kulturní dům).
Královéhradecký kraj 30. března v 19.00 hod. Hradec Králové (KD Aldis).

Finálová kola uvidí dvacet tisíc lidí, soutěž sleduje milion čtenářů Deníku

V doprovodném programu vystoupí Helena Zeťová, Monika Absolonová, David Deyl, Eva Aichmajerová, Radek Šilhan a další.

„Cílem tohoto mimořádného projektu je ocenění sportovců a nejlepších sportovních výsledků dosažených v jednotlivých okresech a krajích České republiky v roce 2009,“ uvádí Roman Šimon z pořádající produkční a marketingové společnosti Čok–cz.

Jde o ocenění talentů, dospělých, jednotlivců i kolektivů, handicapovaných sportovců, kategorie masters, poděkování trenérům, cvičitelům, ale také připomenutí činů fair play či uvedení těch nejlepších do síně slávy.

Šestatřicet slavnostních večerů

„Vyhlášení za rok 2009 budeme pořádat v období leden 2010 až březen 2010, kdy se uskuteční 36 slavnostních večerů v pětatřiceti městech České republiky,“ říká Roman Šimon. Další města jsou v jednání. Akce se konají pod záštitou starostů i hejtmanů a patří mezi nejprestižnější události v roce.

Kromě špičkových sportovců jednotlivých regionů, mezi nimiž nechybějí olympionici, mistři světa, Evropy a republiky, se pravidelně akce účastní také zástupci městských a krajských úřadů. Mezi hosty jsou i poslanci Parlamentu ČR, senátoři, členové vlády, přední sportovci současnosti i minulosti, zástupci významných firem, úspěšní podnikatelé a řada dalších významných osobností.

Slavnostní večer má vždy bohatý doprovodný program. V letošním roce vystoupí například zpěváci Helena Zeťová, David Deyl, Martina Pártlová, Monika Absolonová. Večerem provedou moderátoři Eva Aichmajerová a Radek Šilhan, oba z TV Prima. A ve všech okresech navíc čeká další zajímavý program složený i z místních souborů. Samozřejmostí je poutavá scéna, špičková technika.

Báječný program, zaplněné sály

„Díky báječnému programu a nejvyšší kvalitě celé akce je pravidelně zaplněna kapacita všech sálů,“ těší Romana Šimona. „Přímo slavnostních večerů se zúčastní 20.000 diváků. Další milion čtenářů se o přípravách akce, dosažených výsledcích, a také o samotném průběhu slavnostních večerů dočte na stránkách Deníku v rámci široké mediální kampaně, která potrvá od listopadu 2009 do dubna 2010,“ říká Šimon.

Přátelské setkání vždy na závěr


Čtenářům Deníku budou také představeni a prezentováni všichni reklamní partneři, a to opakovaně před akcí, tak po akci. Pro pořadatele, partnery projektu a významné hosty je po každé akci připraveno setkání s oceněnými sportovci na rautu,“ dodává Roman Šimon.