„Díky cvičení na této balanční ploše jsou stimulovány hluboké stabilizační svaly, pomáhá tak k lepšímu držení těla, posílení bederní páteře a posléze i k odstranění bolesti zad,“ říká cvičitelka Míša Rychlíková.

Při lekcích Bosu si mohou zájemci vyzkoušet jak posilování na balanční plošině, tak i aerobní tréninky pro spalování tuku.

„Nejenže se při těchto hodinách pořádně zapotíte, užijete si také spoustu legrace a budete mít pocit uspokojení, že jste pro sebe udělali něco navíc,“ vysvětluje Míša Rychlíková.

Ve Fit4fun si přijdou na své i těhotné ženy a maminky s batolaty, pro které jsou připravena speciální cvičení s lektorkou Gábinou Baškovou v pondělí a v úterý dopoledne.

Dalším lákadlem je zdejší Latine Kardio Dance inspirované salsou, cumbiou a rumbou. „Hodiny jsou složené z choreografií různých latinských tanečních prvků a animátorských tanců,“ tvrdí v této souvislosti lektorka Míša Rychlíková.

Lekce jsou určené pro ženy všech věkových kategorií. „Ty, které navštěvují naše hodiny, dají průliv své ženskosti, půvabu i charisma bez jakéhokoliv studu. Navíc nejenže spalují tuky a tvarují své tělo, uvolní také svou mysl od každodenních problémů. Vítáni jsou ale i muži,“ říká závěrem cvičitelka Míša Rychlíková.