Monkey Business 
KDY: 23. listopadu, 20.00
KDE: Restaurace Náplavka
ZA KOLIK: 490-550 Kč

Koncert populární české funky kapely v hradecké Náplavce. Monkey Business do HK zamíří v rámci podzimní částí turné Bad Time For Gentlemen 2019. Závěrečnou párty na závěr koncertu obstará DJ All–in. K dispozici jsou pouze lístky na stání, jejich cena se pohybuje mezi 490 – 550 korunami. Začátek akce je ve 20 hodin.

Achnaton
KDY: 23. listopadu, 18.45
KDE: Bio Central
ZA KOLIK: 390 Kč

Přímý přenos premiéry představení z Metropolitní opery v New Yorku, které promítá hradecké Bio Central. Příběh pojednává o historické postavě egyptského faraona Achantona, který chtěl ve své říši nastolit nové náboženství a přál si, aby lid uctíval jen jediného boha. Představení zahrnuje dvě přestávky, cena vstupenek je 390 korun.

Předvánoční Nábleší
KDY: 24. listopadu, 10.00
KDE: náplavka pod Pražským mostem
ZA KOLIK: Zdarma

Otevřený bleší trh v centru Hradce. Vstup je volný, prodávat může kdokoliv cokoliv bez předchozí registrace. Prodávající budou nabízet své zboží na náplavce pod Pražským mostem u Tylova nábřeží od 10 do 14 hodin.

Brigáda na Plachtě
KDY: 24. listopadu, 9.00
KDE: Přírodní rezervace Na Plachtě
ZA KOLIK: Zdarma

Tradiční podzimní brigáda v přírodní památce Na Plachtě. Na lokalitě žije velké množství rostlin, hub a živočichů, někteří z nich jsou vzácní nebo chránění. Vysoká rozmanitost je podmíněna pravidelnými zásahy dobrovolníků. Na programu bude odstraňování náletových dřevin vyhrabávání trávy a odklízení větví, každá pomocná ruka přijde vhod. Brigádu pořádají organizace Trash Hero HK a ochranářská skupina JARO. Vhodné je vzít si oblečení k zašpinění.