Po registraci do programu se vám zaktivují body za platby předplatného Deníku a můžete čerpat za poukázky z programu vstupenky na kulturní a společenské akce,  poukázky na slevy za služby. Rovněž si můžete vybrat dárky z nabídky našeho internetového katalogu. Poukázky můžete uplatnit i v jiném okrese po dobu jejich platnosti.

Hradecký deník

• Nabízí zdarma volnou vstupenku na módní show LAMARK NIGHT 2015 AGENTURY DANIELA MODEL, která se koná 25. 11.  od 19 hodin v Kongresovém centru Aldis. bližší informace na tel. 724 482 852 či na webu www.danielamodels.cz, vstupenky lze také zakoupit v informačním centru v Hradci Králové

• Nabízí vstupenky na I. ADVENTNÍ BENEFIČNÍ KONCERT NOMIA v Hradci Králové, 28. 11. od 19 hodin v Adalbertinu. Na koncertě vystoupí Jindra Černohorský s kapelou (folková skupina) www.jindrichcernohorsky.cz. Výtěžek koncertu bude věnován na podporu přímé práce s oběťmi násilí
Více o akci naleznete na www.nomiahk.cz. Další informace na telefonním čísle 724 482 825.

Jičínský deník

• Nabízí originální keramické výrobky z dílny STACIONÁŘE KAMARÁD V JIČÍNĚ. Výrobky si můžete vyzvednout v redakci Jičínského deníku. Bližší informace na tel. 602 489 213.

Rychnovský deník

• Nabízí 2x vstupenku na JAZZOVOU LEGENDU A GRAMMY OCENĚNÉHO BILLA EVANSE SPOLU S MICHAELEM „PATCHESEM" STEWARTEM. Zahajující koncert evropského turné Billa Evanse s Michaelem „Patchesem" Stewartem a AMC Tria se koná 19. 11. od 20 hodin, SK Rabštejn, Kostelec n. O., www.skrabstejn.cz. Více informací o vstupenkách na telefonním čísle 602 177 209.

Pardubický deník

• Získejte poukázku na slevu 100,- Kč na jídlo z aktuální nabídky z jídelního lístku v RESTAURACI ZÁMEK CHOLTICE, náměstí Svaté Trojice 1, Choltice. Poctivá česká kuchyně, místní speciality, gril, čerstvé ryby. Pořádání svateb a oslav v salonku i svatebním sálu. Certifikované regionální speciality připravované z místních surovin. Poukázku si můžete vytisknout na mojepredplatne.cz nebo telefonujte na 602 194 004.

Orlický deník

• Nabízí 10x vstupenku na nejnovější pásmo Kateřiny a Miloše Motani. S multimediální projekcí TAJE THAJSKA S PODTITULEM Z OPIČÍHO MĚSTA ZA KRÁLOVSKOU KOBROU zavítají do choceňského kina Máj. Co publiku v pátek 13. listopadu od 19 hodin představí? Velmi barevnou a pestrou fotograficko-filmovou projekci napříč severním Thajskem. Kulturní a přírodní poklady, skvostné chrámy, výborná jídla, exotické chutě, milé lidi – tohle vše střeží zlatí Buddhové. Více informací na www.mojepredplatne.cz nebo je podá Lucia Faltejsková, tel. 608 174 054.

Zážitek

• MASOVÉ FONDUE PRO 4 AŽ 6 OSOB V RESTAURACI ZÁMEK CHOLTICE. Čeká na Vás 900 gramů masa – kuřecí prsa, vepřová panenka a hovězí roštěná. Můžete si vybrat ze čtyř lahodných omáček. K masu dostanete také vynikající křupavé pečivo a čerstvou zeleninu.

Regionální dárky

• Gurmet kuchařku, časopis , NOVÉ TITULY KNIH – DETEKTIVKY OD  LADISLAVA MIČKA. Je autorem tří úspěšných historických románů z období Třicetileté války, děj trilogie se odehrává v kraji pod Orlickými  horami. Autor se snažil co nejvíce držet historické skutečnosti. Knihy proto poskytují podstatně více reálných faktů, než bývá v beletrii a v detektivně zaměřené literatuře tohoto typu zvykem. Romány na sebe volně navazují. První se jmenoval „SMRT PANSKÉHO PÍSAŘE" a druhý „HLEDÁNÍ ČTYŘOKÉHO". Letos  pan Miček uzavřel trilogii třetí knihou s názvem „POSLEDNÍ HALTÝŘ", dále nabízíme báje z Pardubicka, romány pro ženy, romány pro celou rodinu a další zajímavé dárky. Dárky si objednejte z věrnostního programu AboBonus na www.mojepredplatne.cz nebo se informujte o využití věrnostního programu ve své regionální redakci.