Po registraci do programu se vám zaktivují body za platby předplatného Deníku a můžete čerpat za poukázky z programu vstupenky na kulturní a společenské akce, poukázky na slevy za služby. Rovněž si můžete vybrat dárky z nabídky našeho internetového katalogu. Poukázky můžete uplatnit i v jiném okrese po dobu jejich platnosti. Chcete zažít něco mimořádného, sledujte také nabídku zážitků ve věrnostním programu a na stránkách Deníku.

Aktuální nabídka Deníku:

Rychnovský deník

• Nabízí pro své předplatitele vstupenky na 6. ročník přehlídky amatérských divadelních souborů ŠUBERTOVA DOBRUŠKA, 6. 4. – 20. 4. 2016, vždy ve středu od 9.30 hodin ve společenském centru - KINO 70. V prvním představení uvidíte hru LIMONÁDOVÝ JOE, v podání divadelního spolku TYL z Rychnova nad Kněžnou. Více na www.mestodobruska.cz. Vstupenky si objednávejte na www.mojepredplatne.cz ve věrnostním programu ABOBONUS.

Orlický deník

• Nabízí předplatitelům 3 x 2 vstupenky na KONCERT KAPEL HARLEJ, KOMUNÁL A MORTUARY, který společnost Rockisnotdead pořádá 25. března od 18.30 hodin v Kulturním domě v Ústí nad Orlicí.

• Nabízí dvě vstupenky na OPERU TOMÁŠE HANZLÍKA VODA A VZDUCH inspirovanou životem a dílem malíře, sochaře a spisovatele Jakuba Obrovského. V úterý 29. 3. v 19 hodin ji uvede Městská galerie Vysoké Mýto. Více informací na www.mojepredplatne.cz nebo je podá p. Faltejsková 608174054.

Pardubický deník

• Nabízí za poukázku na slevu 100,- Kč na veškerý sortiment v PIVNÍ AMBASÁDĚ v Pardubicích, Smilova 335. Pardubický pivní bar s pestrou nabídkou piv malých a středních pivovarů. Na osmi pípách se pravidelně střídají piva různých pivních stylů, barev a chutí. Předplatitelé si mohou poukázky objednat na webu www.mojepredplatne.cz nebo se domluvit na telefonním čísle 602 194 004.

Regionální dárky

• Nabízíme permanentky  do horských lyžařských středisek SKIMU VOUCHER- SKI Malá Úpa, SKICENTRUM Deštné, SkiResort ČERNÁ HORA – PEC, SKI CENTRUM Říčky v Orlických horách, volné vstupenky do MUZEA ČOKOLÁDY A MARPCIPÁNU v Táboře.