Až do poloviny května můžete soutěžit o jeden poukaz s platností do 22. prosince 2014 na pobyt s polopenzí pro dva dospělé a dvě děti. Součástí pobytu jsou dvě přenocování, snídaně a večeře formou bohatého bufetu, volný vstup do hotelového bazénu, vířivky, sauny a posilovny, a také free wifi v celém hotelu pro sdílení zážitků s přáteli.

Jak se zapojíte do soutěže? Stačí, když správně odpovíte na tři soutěžní otázky a budete mít štěstí při losování.

Hotel Horizont - Pec pod Sněžkou

Otázky:

1) Jak se jmenuje unikátní služba hotelu Horizont, díky které získáte tipy na výlety a další aktivity připravené na míru vaší rodině?

2) Které z následujících služeb – bazén, vířivka, sauna, posilovna a wifi – nabízí hotel Horizont svým hostům zdarma?

3) Z jaké suroviny se budou v květnu připravovat víkendové speciality v rámci Gastronomického kalendáře hotelu Horizont?

Správné odpovědi posílejte do čtvrtku 15. května do 12 hodin na e-mailovou adresu: miroslava.kamenikova@denik.cz. Nezapomeňte uvést vaši adresu a telefonní kontakt, abychom vás v případě výhry mohli ihned kontaktovat.  Pokud si s odpověďmi nevíte rady, napovíme vám, že je pravděpodobně najdete na internetových stránkách hotelu www.hotelhorizont.cz.

Jména výherců budou zveřejněna v sobotu 17. května nejen v tištěném vydání regionálního Deníku, ale také na jeho Facebooku a na webových stránkách www.krkonosskydenik.cz.