Mountfield ve středu a ve čtvrtek ve své Fortuna aréně rozehraje úvodními dvěma duely třaskavou sérii s Kometou Brno. Ve vyřazovacích bojích se oba týmy střetnou vůbec poprvé. A bude to také souboj fanouškovských táborů, které patří k nejlepším v republice. „Teď už chceme všechno, úplně nejvíc," myslí na metu nejvyšší obránce Martin Pláněk. Kapitán Jaroslav Bednář zachovává pokoru. „Nemuselo by to být naše poslední slovo. My samozřejmě chceme udělat co nejlepší výsledek. Ale nebudu vyhlašovat, že si jdeme pro titul. Máme soudnost," řekl. Půjde Hradec dál?

Vojenský konvoj lákal méně než před dvěma lety

Královéhradecko - Fandové vojenské techniky o víkendu sledovali přesun americko-britského konvoje, který směřoval z Německa do Polska, kde vojáci mají působit v rámci snahy NATO o posílení východních členů. Diváků bylo podstatně méně než před dvěma lety, kdy přes české území projel podobný konvoj poprvé.
Více informací k tématu se dozvíte v tomto článku.

Ohlédnutí: V Josefově slavili svátek Josefa

Královéhradecko - Jaroměř-Josefov - Oslava svátku Josefa v Josefově (na snímcích v galerii) se konala příznačně již v neděli 19. března. Akce se těšila značnému zájmu veřejnosti. Výstřely z děl, pivo zdarma, mažoretky a pravou česnečku - to vše připravil na nedělní odpoledne Klub přátel Josefova.