Jičínsko: Premiéra filmu Dana Polmana

Nová Paka - Přednáška a premiéra filmu o účasti Dana Polmana na mistrovství světa v ultracyklistice v Rakousku se koná v pátek 9. února od 20 hodin v novopackém kině. Na tisíc kilometrů dlouhém závodě s extrémním stoupáním skončil novopacký sportovec na třetím místě ve své věkové kategorii. Postaral se o nejlepší čas Čecha v historii závodu.

Náchodsko: Výstava nejen pro zamilované

Nové Město nad Metují - S blížícím se svátkem zamilovaných se opět po roce chystá Svatební Valentýnská výstava na zámku v Novém Městě nad Metují. Letošní ročník bude už patnáctý. K vidění budou šaty pro nevěsty, ženichy, družičky i mládence, prsteny, obuv, kytice, dorty a mnoho dalšího. Nebudou chybět módní přehlídky. Akce se koná 10. a 11. února.

Vladimír Mišík zahraje v Malé Úpě

Malá Úpa - V Horském hotelu Hořec v Malé Úpě vystoupí v sobotu legendární hudebník Vladimír Mišík se svou kapelou ETC. Jedna ze zásadních postav české rockové a bigbeatové scény působí na hudebních prknech už více než 40 let. Vystoupení jednoho z nejposlouchanějších autorů a osobnosti českých dějin začíná ve 21 hodin.