Téměř každá z nás si svůj velký svatební den v dětství nějak vysnila a snad každá z nás se toužila vdát za prince z pohádky. Krásné prošívané šaty s vlečkou a princ na bílém koni. Zní to jako sen? Nemusí. V Česku totiž narazíte na řadu kouzelných míst, která promění vaše sny ve skutečnost. Už se nemusíte tísnit v řadách na radnici či v kostele.

Titulní strana magazínu ŽenyZdroj: DeníkPátrate-li po malebném a kouzelném místečku pro svůj obřad v dosahu naší metropole, zkuste zabloudit zhruba 20 kilometrů severozápadně od centra, kde narazíte na rodinný Family Hotel Okoř & Restaurant. „Je to takové malé Provence za humny Prahy.

Jako mávnutím kouzelného proutku se rázem ocitnete v jiném světě,“ říká Kateřina Ondíková z hotelu Okoř. A není daleko od pravdy. Roztomilá zahrada, útulné a designově velmi povedené pokoje ve francouzském stylu, romantická a velmi fotogenická zřícenina hradu Okoř z 13. století jen 400 metrů od hotelu – to vše dává místu punc výjimečnosti.

„Ročně u nás pořádáme okolo dvaceti větších svateb a až čtyři menší obřady v úzkém rodinném kruhu. Vždy se snažíme přáním našich klientů vyjít vstříc, od ubytování až po stravování. Hledáme cestu, aby novomanželé byli spokojeni po všech stránkách,“ dokládá velkou péči Ondíková.

Ale pokud byste si nebyli něčím jistí, rádi vám ochotně pomohou. Svatbu vám dokáž zařídit i během 14 dní, u malých svateb na přípravu stačí jen týden. Váš sen se stane skutečností. „Měli jsme tady i novomanželé, kteří už dávno měli po svatbě. Jejich příbuzenstvo se o tom ale dozvědělo až na místě po promítání fotografií,“ vzpomíná na netradiční svatbu Ondíková.

Celý článek o důležitém životním okamžku, jakým svatba je, se dočetete ve čtvrteční magazínu Ženy, který je součástí regionálních Deníků.

Zjistíte, že své „Ano“ si můžete říci:
- na golfovém greenu
- na koních jako princezna
- můžete zažít svatební vesnickou pohádku
- veselku můžete prožít mezi zvířátky nebo v sauně
- chcete-li, pak tu jsou svatební víkendy v soukromí

To vše najdete ve čtvrtečním magazínu Ženy. Navíc vám vysvětlíme, proč je dobré investovat do svatebního agenta a jak vypadá slavnostní líčení. Předplaťte si Deník již od 76 Kč měsíčně. (objednávejte ZDE) nebo si jej můžete objednat i telefonicky na 272 015 015.