Veronika Lindrová, 24 let Hradec Králové

Měla bych asi radost z jakéhokoliv dárku, který bych od někoho dostala z lásky. Letos ani moc nevím, co budu všem svým blízkým dávat. Kdybych měla peníze, koupila bych ráda mamce a babičce nějakou dovolenou.
Barbora Kozová, 24 let Hradec Králové

Jako nejoriginálnější dárek jsem dostala kalendář Barbie s přívěskem. Ale když se tak zamyslím, pro mě jsou všechny dárky originální, pokud jsou od blízkého člověka. Letos mám koupeno něco zajímavého, ale neřeknu co.
Alena Šléglová, 55 let Hradec Králové

Originální dárek? Já bych si moc přála dostat od někoho zájezd do teplých krajin. Udělalo by mi to velikou radost, ale myslím, že se mi to nesplní. V roli Ježíška jsem pod stromeček nadělila notebook.
Adam Richter, 18 let Syrovátka

Nejoriginálnější dárek pro mě byl asi meč. Udělal mi radost, protože se už dlouhou dobu věnuji historickému šermu. Já dal jednou své sestře kupu papíru, měla totiž období, kdy si ráda trhala papíry, tak se zabavila.
Václav Lakmayer, 32 let Týniště nad Orlicí

Dostal jsem štěně, což považuji za dostatečně originální dárek. Pokud by mě chtěl někdo potěšit atypickým dárkem, určitě bych nepohrdl třeba dovolenou na Kanárských ostrovech. Já sám jsem daroval fotoalbum o Hradci.