Chcete se dostat do areálu zadarmo? S Deníkem můžete vyhrát vstup zcela zdarma.

Stačí, když se zapojíte do naší soutěže a odpovíte na jednoduchou otázku, která zní: „Kdo vystoupí na letním parketu v pátek 7. srpna?" Odpověď pošlete v úterý (28. 7.) do 14 hodin na e-mail jan.pruska@denik.cz a nezapomeňte připojit své celé jméno a kontaktní údaje a do předmětu zprávy napsat slovo „Výrava". Hodně štěstí!

Do Národního cirkusu Jo Joo můžete zajít s Deníkem zdarma

Hradec Králové - Mezi dětmi, ale i rodiči, se asi nenajde nikdo, kdo by neznal Glorii, Melmana, Martyho či Alexe. Tedy postavičky z populárního snímku Madagaskar.

Tento týden za nimi nemusíte do kina, či si jejich příběhy pouštět na DVD. Stačí, když navštívíte První český Národní cirkus, který od zítřka do neděle „zakotví"  v Hradci Králové před Aldisem, kde představí zcela nový program inspirovaný filmem Madagaskar v cirkusu.

Národní cirkus Jo Joo se pod Bílou věží zdrží od středy 29. července do neděle 2. srpna. Ve všední dny a v sobotu začínají představení od 17.30 hodin, v neděli pak od 10 hodin. S Deníkem můžete cirkus navštívit zadarmo. Stačí odpovědět na otázku: Kde se narodil principál Jaromír Joo? Odpověď pošlete na e-mail jan.pruska@denik.cz do úterních (28. 7.) 12 hodin.

Uveďte do předmětu heslo Cirkus a do zprávy také své jméno a telefonní číslo. Vylosovaný výherce získá dvě vstupenky.

A co uvidíte? Jmenujme například papoušky ara, minipony, tygry sibiřské, pumy americké, dalmatiny. Z akrobatických vystoupení pak akrobacii na visutých šálách, akrobacii přes švihadla, akrobacii na perských tyčích.

Potřebujete se zchladit? Vyrazte na koupaliště do Lodína

Lodín - Koupaliště Lodín nabízí návštěvníkům tři bazény – dětské brouzdaliště s malou skluzavkou a sprchou, velký bazén rozdělený na tři různé hluboké části a dojezdový bazén pro velkou dvouproudovou skluzavku a tobogán.

Voda je ohřívaná pomocí solárního systému. Součástí velkého bazénu jsou také sprchy a vířivka, samozřejmostí je i dráha pro kondiční plavání. Příjemným zpestřením se může stát aquazorbing – běh po vodní hladině. Travnatý prostor v okolí nabízí ideální místo k relaxaci, přímo v pokladně lze zapůjčit také slunečník. V areálu se můžete občerstvit či si zahrát plážový volejbal. Brány koupaliště jsou denně otevřené od 9 do 19 hodin.  Za vstup dospělí zaplatí 70 korun, děti od tří let a studenti 50 korun.

S Hradeckým deníkem se můžete zchladit zdarma. Stačí odpovědět na otázku: Kolik v Lodíně stojí roční permanentka pro dospělého? Odpověď pošlete na e-mail daniela.brazdova@denik.cz do úterních (28. 7.) 15 hodin. Uveďte do předmětu heslo Lodín a do zprávy také své jméno a telefonní číslo. Vylosovaný výherce získá dvě volné vstupenky do areálu.