Programům pro dospělé jsou v Draku věnovány pravidelně čtvrteční podvečery.

„Jednou až dvakrát do měsíce v Draku uvádíme program pro odrostlejší publikum. Chceme tak nabídnout zajímavý kulturní program i mladým lidem a dospělým, kteří se běžně do Draku nedostanou. Drak je samozřejmě především divadlo pro děti a mládež, nicméně svou poetikou, atmosférou a kvalitními inscenacemi vždy oslovoval diváky všech věkových kategorií. Tuto tradici chceme rozvíjet a více se otevřít i studentům a mladším divákům, kteří třeba ještě nemají vlastní děti a tak je ani nenapadne, že by v Draku našli vhodný kulturní program, rozhodli jsme se ustálit program pro dospělé na čtvrtek," uvádí dramaturg Divadla Drak Tomáš Jarkovský.

Na únor Divadlo Drak připravilo dvě večerní představení a první z nich se divákům představí 18. února. Naivní divadlo Liberec sehraje od 19 hodin hru  Až opadá listí z dubu z pera Jana Wericha.

Představení můžete navštívit zadarmo. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování. „V jaké sbírce najdete povídku Až opadá listí z dubu?" Správnou odpověď posílejte na e-mail jan.pruska@denik.cz do pátečních (12. 2.) 16 hodin. Nezapomeňte do předmětu zprávy napsat heslo Až opadá listí z dubu a připojit své jméno a bydliště. Výherce kontaktujeme, vstupenky budou připravené na pokladně divadla.