Další z mimořádných promítání s doprovodným programem chystá kino v duchu budování vlasti, plnění pětiletky a kádrování. Mimo filmu, který je 
pro diváky tajemstvím, se mohou těšit na zábavný program i afterpárty. Promítání se uskuteční v pátek od 21 hodin.

„S tímto promítáním poprvé využijeme vyloženě industriální prostor dřívější továrny, který nás inspiroval k výběru filmu a dalšímu programu. Po vodáckém, gala a indickém promítání to bude další zážitek a my se těšíme, že bude pro nás i diváky zase něčím nový," zve na další Kino 2.0 s přívlastkem K lepším zítřkům Ilona Machová z Bia Central.

Do kina v dělnickém

Konkrétní program je jako vždy zahalen tajemstvím. „Ideální je, pokud si návštěvníci vyzvednou vstupenky na Kino 2.0 už v pokladně kina. Tam dostanou k lístkům ještě drobný dárek, který zužitkují u vstupu do továrny. Na místě se bude podávat horká polévka – je ale třeba, aby si diváci přinesli ešus a lžíci. Ideálně by měli přijít v dělnickém oblečení – jak muži, tak ženy," prozrazuje Machová.

Prostor pojme zhruba sedmdesát diváků a bar, který bude také tematický. Na místě se bude prodávat jen omezené množství vstupenek. „Proto je lepší, když diváci přijdou už se vstupenkami. Vyhnou se tak mimo jiné špatnému kádrovému posudku," zakončuje Machová.