„Nejstaršímu návštěvníkovi, který se skupinou dalších osmdesáti seniorů z Hradce Králové zavítal na koncert Blue Effect a Rozhlasového Big Bandu Gustava Broma, bude letos na podzim 100 let,"  prozradili organizátoři.

Letos na festivalu nevystoupila tak zvučná jména jako v předchozích letech.  „Rozumně uvažujícímu člověku musí být jasné, že si festival nemůže dovolit kapely typu U2. Navíc třídenní festival by neměl být založený na jednom obrovském jménu, na které půjde většina finančních prostředků. Festival by měl být o atmosféře nejen na pódiích, ale i všude okolo včetně stanového městečka a barů," uvedl spolupořadatel Petr Fořt.

I když počet návštěvníků není letos rekordní, tak narozdíl od jiných let přálo organizátorům počasí. Před dvěma lety totiž několik kapel v čele se skupinou Faith No More nevystoupily kvůli silným bouřkám. Festival tak byl ve ztrátě.

Letos ale zaznívá ze strany pořadatelů spokojenost. „Atmosféra byla skvělá, lidé zodpovědní k sobě, ostatním i okolí – i díky tomu se podařilo festival snad bez kazu zvládnout organizačně, ale třeba i z hlediska čistoty. Speciálně bych vyzdvihl nadšení lidí z doprovodného programu a šanci, kterou v hojném počtu dali kapelám na showcase stage," shrnul Michal Thomes z vedení Rock for People.