Pestrý program

Vloni  Královský ples zažil premiéru a celá akce zaznamenala úspěch, a proto se na tuto společenskou událost  můžete těšit i v roce 2016. Druhý ročník se opět uskuteční v Kongresovém centru Aldis Hradec Králové.   Letošní Královský ples se stejně jako ten loňský premiérový koná pod záštitou klubu Mountfield Hradec Králové.

Oficiální začátek slavnostního večera je naplánován na 19.30 hodin. A co na přítomné návštěvníky čeká?  Program je vskutku bohatý. Kromě příležitosti osobně se setkat s hokejisty A-mužstva se zúčastnění mohou těšit na předtančení, vystoupení známého kouzelníka a komika Richarda Nedvěda, talk show se známými osobnostmi, módní přehlídku obchodu Havlíčkova 919, půlnoční překvapení, skvělou muziku, o kterou se postarají DJ's v malém sále a spoustu dalšího. Večerem bude provádět moderátor Tomáš Borovec a o hudební doprovod se postará kapela Lucky Band.

Vstupenky na akci seženete od poloviny prosince. Cena činí 350 korun na sezení do Malého sálu  a 400 korun  na sezení do  Velkého sálu. Více informací naleznete na webových stránkách plesu.   (jt)