Fanoušci mohou vyjádřit pomocí štětce, barev a papíru - vše bude připraveno na místě - své sympatie vůči kterémukoliv hráči hradeckého týmu již v sobotu 27. února od 10 do 17 hodin v hradecké Fortuna Areně. Fantaziím a vaší kreativitě se meze nekladou.

Bizoni versus K.O.P.R. v hradeckém AC klubu

Hradec Králové - V sobotu 27. února od 19 hod. můžete zavítat na představení improdivadélka „Bizoni versus K.O.P.R." do hradeckého AC klubu. Na zábavné představení, které tvoří a ovlivňují sami diváci zasahující do děje hry, naváže klubový večer písněmi k tanci i poslechu z repertoárů Stinga, Cohena, Toma Waitse apod.

V Hradci vystoupí ukrajinské duo

Hradec Králové - Předposlední únorový den se v rámci svého evropského turné v Hradci zastaví  ukrajinské  indie-popové duo Zapaska. Po osmé hodině večer rozezní kulturní prostoty Pilnáčkovy továrny na Pospíšilově třídě Jana Špachynska a Pavlo Nečytajlo svojí eletroakustickou hudbou.

Tu tvoří nejen pomocí tradičních hudebních nástrojů, ale také pomocí elektroniky, podobně jako s nimi spřízněná tuzemská populární dvojice DVA. Tvorba Jany a Pavla v sobě snoubí prvky folktroniky a ukrajinských melodií s vlivy hip-hopu  či rocku. Vstupné činí 100 Kč.