Hlavní turnaj pro ročník 2005, který se hrál pod patronací firmy VAK Stavby Hradec Králové, vyhrálo družstvo „Žlutočerných“ ve složení Štěpán Filípek, Šimon Nosek a Matěj Rubák. Druzí skončili „Modří“ v sestavě Matěj Kyrián, Daniel Pospíchal a Štěpán Kliment. Pochvalu zaslouží nejenom brankáři Pavel Sklenář, Lukáš Kyrián a Pavel Kerhart, ale i všichni ostatní.

V jedenácti utkáních se za povzbuzování řady rodičů představilo 22 hráčů ročníku 2005 a pokrok, který zaznamenali od říjnového Poháru Hradeckého deníku, byl evidentní.

Jejich mladší kolegové, hráči ročníku 2006 a 2007, zvládli ve zbývajících dvou tělocvičnách nejenom fotbalové utkání, ale i dráhu plnou fotbalových dovednostních prvků.

Na závěr sportovního dopoledne čekalo na kluky překvapení, neboť mezi ně zavítal Mikuláš v doprovodu anděla a čerta. I když kluci nesli jejich návštěvu a všetečné otázky statečně, jejich sliby budou od nich vyžadovat úsilí a poctivý trénink, aby se napřesrok mohli těšit na jejich další návštěvu ve Fotbalové školičce. (re)