Pro natáčení zvolili akusticky ideální prostor v showroomu firmy C. Bechstein, který umožnil natočit i mimořádné číslo – skladbu pro dva klavíry. Kromě nich na CD vystoupí žáci ze všech dalších oddělení, uslyšíme například i hoboj, sólovou baskytaru nebo vibrafon. Po nezbytných studiových úpravách se křest CD chystá na listopad letošního roku.

Biřička nabízí bikerům kvalitní závod

Hradec Králové - Sváteční pondělí 6. července bude na Biřičce ve znamení bikerů. Hradecký cyklistický tým HSK pořádá závod Amix Biřička 2015 pro širokou veřejnost. Nádherným prostředím hradeckých lesů povede závod na celkových 43 km a zvládne ho každý. Přihlásit se můžete i na místě v den závodu, startovné činí 200 korun. Start je v 10.30 hodin, pořadatelé vypsali kategorie od juniorů po masters. Veškeré zázemí závodu je soustředěno za hrází Biřičky, kde bude start i cíl a závodníci zde budou projíždět vícekrát a budou tak co nejvíce na očích fanouškům, kteří je dorazí podpořit.

Dobrá zpráva…pro všechny

Hradecko - Sobotní den bude patřit 149. výročí bitvy u Hradce Králové. Její rekonstrukce se odehraje na bojišti u Chlumu. Z krajské metropole každoročně na akci vyráží tisíce lidí. Dopravní spoje tak výrazně posílí. Zvláštních spojů má jet z královéhradeckého terminálu hromadné dopravy a zpět přibližně desítka a časy odjezdů najdete i na plakátu akce. Tento rok se nejedná pouze o posilu stávajících spojů v podobě dalšího autobusu, ale pojedou speciální autobusy.

Soutěž: Nový X Grill udělá radost v Trutnově

Východní Čechy - Velká letní soutěž o gril už zná vítěze. Ze správných odpovědí, které jste nám poslali, jsme vylosovali kupon od Evy Sedláčkové z Trutnova. Vítězka dostane přístroj X GRILL Vision s příslušenstvím v celkové hodnotě 16 647 korun od firmy  Jontech z Roudnice nad Labem. Výherkyni blahopřejeme.