Gulášky z kance, jelena nebo z daňka vařily od rána dvě desítky týmů v kotlících na ohni. Jako nejlepší vyhodnotila porota vedená Ivanem Vodochodským ten z daňka, který připravili jako vzpomínku na předčasně zemřelého kamaráda dobrovolní hasiči z Dolních Ředic. „Vařili jsme daňčí guláš na počest kolegy, který nás to pro loňský ročník učil, a který tady s námi bohužel není. Letos jsme to vařili pro něj a proto se jmenoval guláš hasiče Petra," neskrýval dojetí a radost z vítězství za partu hasičů Jan Cablk.

Program na Stříbrném rybníku byl zaměřený na mysliveckou tématiku. Pro nejmenší byla připravená dětská stezka s odměnou, k vidění byli umělečtí řezbáři, myslivecké tradice, pravěké nástroje, nebo umělecký kovář a mnohé další. Bohatý program završily koncerty kapel na hlavním pódiu.