Všechny veřejné prostory byly vymalovány a pracovníci provedli údržbářské práce na technologii úpravny vody, jednotkách vzduchotechniky, ohřevu teplé užitkové vody a rozvodech vody a kanalizace, které nelze vykonat při běžném provozu: Pro zázemí bufetu v hale byl rovněž zrekonstruován nákladní výtah. V loňském roce se uskutečnila generální oprava technologie, sprch, toalet a parních kabin.

V letošním roce se Správě nemovitostí Hradec Králové, která bazén provozuje, podařilo pro návštěvníky zrekonstruovat i toalety ve vstupní hale. Došlo k výměně sanitárních zařízení, obkladů, dlažeb a podhledů. Návštěvníci jistě ocení i další detaily, které zkrášlují interiér vstupní haly, jako jsou nové sedačky, informační nástěnka či vylepšený vzhled pokladny.

Oba bazény jsou znovu napuštěné. Čistá voda se těší na první návštěvníky, kteří mohou znovu procházet do Městských lázní spojovací chodbou. K uzavření těchto lázní dojde od 9. do 27. září. Během této odstávky mohou lidé využívat jak plavecký bazén, tak i Flošnu.