Před porotu předstoupila sympatická Radka s podnosem voňavých makronek a neskutečně silným příběhem. „Když mému synovi lékaři diagnostikovali autismus, pečení makronek mě postavilo zpátky na nohy," svěřila se mladá žena. Neváhala se za tvorbou perfektních makronek vydat i na jednodenní kurz přímo do Paříže.

První kousky této francouzské delikatesy nejdřív dodávala pouze černilovské cukrárně, vynikající chuť jejích makronek se však brzy rozkřikla a teď  se jejího pečícího umu nemohou nabažit široko daleko. „První makronky Malý Princ vznikaly v Radčině kuchyni, nyní je na čase investovat do vlastní výrobny a prvních zaměstnanců. Zákazníci už si Radku našli. Budeme rádi, když výhra k pokroku přispěje," chválí projekt člen odborné poroty Tomáš Hladký, ředitel prodeje středním a malým firemním zákazníkům z T-Mobile. Pekařka makronek si kromě věcných cen odnesla také odměnu 50 tisíc korun na rozjezd svého podnikání.

Spolu s Radkou Luňákovou postoupili do celostátních bojů za Královéhradecký kraj ještě soutěžící na druhém místě Jakub Kaněra s nabídkou on-line kurzů Kurzománie.cz a Barbora Bevilagua, která spolu s kamarádkami rozjela výrobnu sušeného jídla Drajfuuud a obsadila třetí příčku.