Čtenáři se svými 250 hlasy v anketě vyslovili jednoznačně pro Martinu Kultovou. Poslední proměna čtenářů ve studiu krásy Wellness Perfekt tak byla nejúspěšnější.

„Byl to pro mě obrovský šok. Nečekala jsem tak velkou změnu,“ říká Martina Kultová o svém novém vzhledu. Ale dodává, že změna je život a nelituje toho, že se do soutěže přihlásila a proměnu vizáže podstoupila.

O osudu jejího vzhledu měla vizážistka jasno od první chvíle. „Hned, jak jsem ji spatřila, jsem věděla, že její světlé vlasy musíme obarvit natmavo,“ vysvětluje odbornice na krásu Radka Setrmajerová.

Líčení vizážistka zvolila s cílem čtenářčin obličej omladit a rozjasnit. Modré oči zvýraznila kouřovými stíny. Modely vybírala z podzimní kolekce italského butiku.

„Sestřih se mi velmi líbil. Nejsem zvyklá se příliš líčit, ale pokud bych se potřebovala nalíčit do společnosti, rady vizážistky určitě využiju. Také v modelech jsem se cítila celkem dobře,“ říká Martina Kultová, která vyhrála například balíček vlasové kosmetiky či poukázku na ošetření ve studiu krásy.

Vizážistka Radka Setrmajerová však měla jiný tip na vítězku. „Mně se nejvíce líbila předposlední proměna Blanky Havrdové, která při pohledu do zrcadla řekla, že ji doma nepoznají,“ dodává.

Jak hlasovali čtenáři?
Martina Kultová - 250 hlasů
Blanka Havrdová - 149 hlasů
Martina Jetmarová - 6 hlasů
Jan Klepárník - 2 hlasy

ZDE SI PROHLÉDNĚTE VŠECHNY PROMĚNY:

Foto z proměny Martiny Kultové najdete zde.

LENKA KAŠPAROVÁ