Až na výjimky se lidé v diskuzi na internetových stránkách hradecky.denik.cz shodují, že návrh firmy ECE se jim zdá nejméně atraktivní. Kritizují také nízkou kapacitu budoucího svatostánku votroků.
Co si tedy o plánované podobě stadionu čtenáři myslí? Zde přinášíme pasáže některých diskuzních příspěvků, kterých je na webu Deníku již několik desítek. Připojte se do diskuze také vy a hlasujte v anketě, který projekt se vám libí nejvíce.

Lukas: Proč se nezachová jedna z dominant Hradce, kterou znají lidi po celé republice – lízátka?

Tomas: Proč si všichni politici myslí, že rozumí všemu nejlépe?! Proč neudělali veřejnou diskuzi a nezeptali se občanů, co by se jim líbilo? Ale co politik, to malá domů.

Miloslav Drašnar: Pokud vzpomínám dobře, tak město slibovalo velmi nadčasovou stavbu – fotbalovou arénu. Tak bohužel dvě arény, které v návrhu byly, jedna zajímavější než druhá, neuspěly. A ta betonová polokostka rovnající se budově makra zvítězila. Gratuluji!

Kranich: No to se jim zas jednou něco povedlo, po zajímavejch stavbách, jako je třeba ten neustále oddalovanej terminál, si tu necháme postavit tedle ničím nezajímavej stadion? To snad ne, jako by nestačila ta knihovna.

Killer: Na fotbal už každopádně nepáchnu.

Proto: Návrh firmy ECE mi taky přijde architektonicky nejméně atraktivní, spíše vůbec.

Kamil: Co to vybrali? Co to ma být? Tohle má být dominanta rovnající se Edenu? To je vysměch Hradečákům. Styďte se.

Ray: Souhlasím, že stadion ECE z vizualizací nevypadá nejatraktivněji, ale projekt nejlépe řeší koncepci území v dané lokalitě.

Jej: Připadá mi, že chce Hradec Králové přestavět fotbalový areál na park a místo arény by nejraději obchodní pasáž. (mb)